sobota 15. června 2013

Adolf Hitler - spolupracoval skutečně s mimozemskými civilizacemi?

Adolf Hitler
Určitě všichni víte, kdo byl Adolf Hitler. V dějepise nám všem vtloukli do hlav, že to byl chladnokrevný diktátor, který chtěl svět zaplnit pouze potomky čistokrevné rasy - Árijci. Řekli nám ale ve škole všechno? 

Je všeobecně známo, že Německo mělo za druhé světové války asi nejlepší technologii. Vlastnili například proudová letadla, nejrůznější bombardéry a znali také tajemství řízených střel. Všechny technologie měli Hitlerovi zaručit vítězství války a tím ovládnout celý svět.

Jak ale bylo možné, že si byl Hitler stoprocentně jistý tím, že válku vyhraje? Jak mohli být němečtí vědci tolik napřed ve výzkumu? Bylo to snad genialitou německých vědců? To zní velmi nepravděpodobně.

Roku 1936 se stala podivuhodná událost. V německém lese bylo nalezeno zařízení, připomínající letadlo tvaru disku. Během několika hodin Němci všechny důkazy uklidili - neznámo kam. Za pár let se ale objevily nové koncepty, připomínající ten samý stroj. 

Aby stroj udrželi ve vzduchu, začínají experimentovat s antigravitačními technologiemi - vynalézají tzv. vířivý motor a ten se stává pohonem pro "létající talíř". Ten měřil asi 25 metrů a musela ho řídit osmičlenná posádka. 

A kde se vůbec vzal symbol hákového kříže? Dle některých je to asi 3.000 let starý vzkaz. V mnoha civilizacích znamenal hákový kříž velký úspěch. Za dob Adolfa Hitlera vyjadřoval árijskou rasu a jeho vítězství. Svastika je odjakživa spojována s mimozemskými civilizacemi. Domoridci ji používají k modlitbám, zasvěceným mimozemským bohům. Podle legendy tento symbol přinesly nadpozemské síly, aby jim pomohly zahnat nepřátele a ti, kdo měli tento symbol, byli vyvolení. 

Hitler sám byl posedlý okultismem a také starověkou mytologií. Po celé planetě jeho oddíly pátraly po informacích o dávno zaniklých civilizacích. Snažil se najít i Archu úmluvy či Svatý grál. Němci dokázali přeložit staré sanskrty a z nich se dočetli, že sanskrty přinesly mimozemské civilizace. S tím si spojili Árijce - měli to být potomci mimozemšťanů s obrovskou silou, proto to byla vedoucí, nadřazená rasa. 

V roce 1938 se německým vědcům podařilo objevit štěpení atomů - a tím také základ nukleární energie. Sám Einstein píše americkému prezidentovi, aby ho varoval, jak nebezpečné a zkázonosné by mohlo být, kdyby Němci vynalezli atomovou bombu. 

Najednou však Němci přestali pracovat na atomové bombě, která by jim však pomohla ke kýženému vítězství. Přišli totiž na něco jiného - snaží se o objevení tajemství cestování v čase. Vytvořili v Polsku oblast, podobnou Oblasti 51, kde testovali stroj s názvem "Die Glocke" - stroj tvaru zvonu, který měl umožnit cestování časem. 

Když v roce 1945 Němci prohráli, Hitler měl spáchat sebevraždu. To také není tak úplně pravda. Měl totiž pro tento případ nasazeného dvojníka, aby mohl zmizet. Několik německých vědců odešlo do Ameriky, kde později vyvinuli první atomovou bombu. Ostatní vědci se ale také ztratili, nikdo ale neví kam. Nikdy také nebyl nalezen projekt Zvon, proto se předpokládá, že zmizeli prostřednictvím tohoto šíleného vynálezu.

Nikdo ale nikdy nepřišel na to, jestli Němci doopravdy spolupracovali s mimozemšťany. Nikomu totiž nedává smysl, kde najednou Němci vzali takové znalosti, které je vedly k tak velkým technologickým pokrokům za tak krátkou dobu. 


zpracovala Kristýna Makarovová